Hvo intet vover, intet vinder

Jeg ønsker jer alle et rigtig godt nytår og velkommen til min ny opstartet blog, som jeg håber, du har meget lyst til at læse med på.

jeg har i et stykke tid gået og leget med tanken om at begynde og blogge og endelig tog jeg mod til og besluttede mig. Jeg vil blogge. Hvorfor opretter jeg så denne blog?

Fordi jeg har LYST. Fordi jeg VIL springe ud på dybt vand og se, hvad det bringer med sig. Jeg er et sted i livet, hvor jeg trænger til at prøve noget nyt, som forhåbentlig kan være med til at gøre min hverdag endnu mere spændende, sjovere og berigende, men samtidig er det også en smule grænseoverskridende, for hvordan bliver den modtaget og kan den overhovedet leve op til mine forventninger. Nu gør jeg det for som det gamle ordsprog siger; Hvo intet vover, intet vinder. Hvis jeg ikke springer ud i det, så finder jeg jo heller ikke ud af, hvor det bringer mig hen.

Jeg længe har haft lyst til at dele mere end bare billeder, som jeg gør på instagram. Det er ét af mine (mange) nytårsforsætter at kaste mig ud i bloggerverdenen endnu engang. Jeg har nemlig blogget før, men så kom der småbørn til og valgene måtte for en tid omprioriteres. Nu er vores børn blevet større og jeg synes tiden var inde til at starte igen, på en frisk. Jeg vil dele ud af min kreativitet og måske kunne inspirere andre til at gå i gang. Min blog vil komme til at indholde alt fra hækling, syning, DIY projekter, hus ­og haveprojekter samt boligindretning med et twist af retro fund. Jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvad til 2019 bringer med sig.

Rigtig godt Nytår og god læselyst

En lille billedeserie af nogle af de ting, jeg har fået kreeret i 2018

2 Comments

  1. Fedt ‼️ Jeg havde en hjemmeside en del år og startede tilbage i 2003 og jeg elskede det, synes bare tiden er knap i dag. Jeg havde mange søde følgere og fik nogle skønne bekendtskaber den vej.
    God vind med bloggen -jeg vil følge med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: