Til verdens bedste mor

Her tidlig søndag mellem bunker af vasketøj, der skal vaskes og ligges sammen og der stadig er nogenlunde ro i huset(herrerne i huset sover stadig her kl. 8), kunne jeg lige bruge tiden fornuftigt til at skrive endnu et blogindlæg om min søde søde mor.

Jeg har været i gang med dette sjal fra https://hobbii.dk/ siden engang før jul. Det var meningen at min søde mor skulle have det til jul, men jeg nåede det simpelhen ikke. Jeg havde, som jeg plejer, alt for mange projekter i gang, som jeg ikke kunne nå på kort tid. Jeg har også et arbejde, jeg skulle passe. Min mor skal have det alligevel, fordi hun bare altid hjælper os med så meget. Hun hjælper os med vores have. Hun passer vores børn, når de er syge. I fredags inviterede hun på aftesmad, da jeg havde sent fri og min mand er altid sent hjemme, så han kan aldrig nå at hente, medmindre han arbejder hjemmefra. Til vores søns fødselsdag bagte hun lagekager. Hun er bare den BEDSTE. Jeg får tit dårlig samvittighed over alt det, hun hjælper med, så jeg hjælper hende gladelig igen, når hun fx spørger om hjælp til computer ting, som netbank, optakning af mobilen mm. En lille ekstra ting skal hun nu have og det bliver dette sjal, som til tider har volt mig lidt problemer og det er heller ikke blevet helt efter opskriften. Måske fordi jeg har brugt twirls garnet i stedet for twister garnet. Jeg har vist også lavet en fejl undervejs, men jeg synes det er blevet godt alligevel. Så længe har jeg heller ikke hæklet, så øvelse gør mester.

Jeg glæder mig til at give det til hende. Jeg er ret vild med farven. Garnet er ret fint, fordi det laver farveskift. Det her starter med at være lys og så bliver det helt mørkt ud i spidsen.

Hvis du selv har lyst til at lave sjalet, så kan du finde den gratis her på https://hobbii.dk/timeless-sjal

God søndag derude

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: