Nu er det nu

Jeg har endnu et projekt i støbeskeen. Ja jeg har faktisk så mange, at jeg næsten ikke har tid til at gå på arbejde, men det kommer der jo ikke penge på kontoen af.

Jeg har besluttet mig for, at jeg skal til at gøre noget mere ved at lære og strikke. Jeg kan godt slå masker op og jeg kan strikke ret, men så slutter det ligesom også der. Jeg er blevet ret hug på at skulle prøve noget andet end bare at strikke tæpper og halstørklæder, efter at jeg har stiftet bekendskab med hende her https://petiteknit.com/collections/frontpage. Jeg har fuldt hende længe på Instagram. Hun laver simpelthen de fineste ting og nogle af dem ser ret simple ud. Det kræver selvfølgelig en vis potion tålmodighed og øvelse, så derfor har jeg lige pt kastet mig ud i noget så kedeligt, men ret nyttigt som at strikke en karklud, bare lige for at få genopfrisket mit ret-strikning. Jeg har allerede fundet ud af, at der er nogle teknikker, der skal forbedres, så som hvordan jeg får lavet en meget finere kant, for den er da virkelig ikke særlig køn. Jeg har et par damer i tankerne, jeg nok kan spørge om råd ellers findes der nok et hav af youtube videoer.

Til sommer skal jeg være moster igen og en af mine rigtig gode veninder venter sig også, så tænkte jeg, nu er det nu, du skal gøre mere ved det strikning. I efteråret købte jeg på Kreative dage opskriften på Begynderjakken af PetiteKnit, så når jeg lige har øvet mig lidt mere, så kaster jeg mig ud i den og det vil jeg glæde mig helt vildt til. Stay tuned og følg med i, hvordan det går.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: