Hip hurra det min fødselsdag

En skøn vinterferie er ved at nå ved vejs ende og af en eller anden grund kan jeg altid godt bruge en uge mere!! Jeg har haft en skøn ferie sammen med ungerne. Faren har desværre ikke haft mulighed for at holde fri. Jeg har lige et lille øjeblik for mig selv her søndag eftermiddag til at få nedskrevet nogle tanker, jeg har gået med og som jeg gerne vil dele med jer.

De sidste år har jeg haft det mærkeligt med min fødselsdag. Jeg synes ikke, det er sjovt at blive et år ældre, men samtidig glæder jeg mig til alt det hyggelige, der er omkring det at have og holde fødselsdag.

Nu sidder jeg så her søndag eftermiddag, mens ungerne ser tv og manden spiller computer, og gør status over at endnu et år er gået. Jeg synes altid, det går mega stærkt. Tiden går generelt alt for hurtig. Jeg kan ikke altid følge med!!!

I går var min familie inviteret til at fejre mig og det var mega hyggeligt. Det er altid rart at være omgivet af mennesker, jeg holder af og de holder af mig. Der var dejlige gaver og god mad. Pisse hyggelig dag og aften.

Her søndag har jeg bare været hel færdig. Sent i seng og et styk barn der et par gange har kaldt på sin mor. Det er ikke den bedste kombi. Jeg er lidt mat i sokkeholderene. Det er ligesom, at solen heller ikke helt er kommet frem i dag, som den var i går. Vejret har været lidt gråt i gråt, så bliver ens humør også derefter. Jeg kan ikke helt sætte ord på, hvorfor jeg får det sådan her.

Måske fordi jeg er kommer tættere og tættere på de 40 år, som i mine øjne virkelig er forfærdelig. Jeg ved, at andre har det helt anderledes.

Måske fordi jo ældre jeg bliver jo større bliver mine små guldklumper. Pludselig er de voksne og afsted ud i verden og i gang med at forme deres eget liv.

Måske fordi jeg snart er for gamle til at få flere børn. Selvom jeg godt ved inderst inde at det ikke kommer til at ske.

Måske fordi jeg for tiden mærker på min krop, at den er på et begyndende stadie i at være slidt. Jeg døjer med ryggen for tiden, efter at jeg har fået revet en stol væk under mig på arbejdet (jeg er i behandling i form af kiropraktor og fysioterapeut). Så mine tanker kræser også omkring, hvad mon fremtiden bringer med sig. Bliver den nogensinde god igen? Skal jeg måske med tiden ændre jobkarriere. Selvom jeg altid har forestillet mig, at jeg skulle være pædagog resten af mit liv.

Puha der er mange tanker der rummestrer rundt i mit lille hovede.

Jeg har heldigvis en spids kompetence i at tænke positivt, når jeg lige har været i tur i kulkælderen. Det bliver spændende at se hvad mine børn vælger på deres vej. Jeg vil være der til at støtte, bakke op og guide dem igennem livets svære valg. De ved, at jeg altid vil være der for dem.

Når jeg ikke selv må flere børn, så det godt at andre får dem, så jeg kan kysse og nuse de små ny verdensborgere. Der er et par stykker på vej hertil sommer og jeg glæder mig sådan til at møde dem.

Det bliver spændende, hvad fremtiden bringer med sig ifh. min ryg. Jeg ved, at det nok skal blive i den positive retning.

I morgen bliver jeg 37 år ( puha det lyder helt uvirkeligt). Jeg glæder mig til, at ungerne og manden vækker mig i morgen tidlig og til morgenhygge inden ungerne skal i skole og børnehave. Så skal jeg hjem og holde en fridag helt for mig selv og lave lige, det jeg har lyst. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg har gjort?? Det er min fødselsdagsgave til mig selv ( og forhåbentlig er INGEN børn syge i morgen).

Rigtig god søndag aften til jer alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: