DIY

Skateboardhylder

Da jeg skulle i gang med at renovere vores søns værelse gik jeg på jagt efter gode og fede ideer til et drengværelse til én på 10 år. Jeg havde forhandlet mig til, at jeg gerne måtte lave et par overraskelser, som han ikke kendte til. På en køb og salgside faldt jeg over et par billige og brugte skateboards. Jeg kunne ikke helt slippe dem og tænkte, mon ikke de kunne bruges til noget kreativt? Jeg søgte på skateboard og hylder. Der poppede en masse forskellige sider og et par enkelte videoer op. Længe leve google. Så gik jeg ellers i gang.

  1. Først gav jeg dem en let slibning, så ingen fik spilter i fingrene.
  2. Jeg gav dem en klar lak. Ham jeg snakkede med i trælasten, anbefalede, at jeg brugte en klar lak, som skulle smøres på ( om det bare var fordi, han ville sælge mig den dyreste lak, vides ikke ;-)) Hvis de får lak, så er de nemmere at tørre af.
  3. Vi købte sorte hyldeknægte i IKEA. Vi har faktisk bare boret dem fast til væggen og lagt skateboardsene ovenpå. Mest fordi de buer lidt, så det var lidt svært at skrue skruen fast. Vi vurderede også, at knægten ikke kunne finde på at vælte dem ned. De har også hængt der lige siden.

Den første kommentar min søn kom med, var; Ej de skal da ikke hænge der. Æv tænkte jeg. For jeg synes jo det var verdens fedeste og rimelig cool hylder. Da jeg sagde, at vi hellere måtte finde en anden løsning, måtte de alligevel godt blive hængende. Han synes, de var og er seje nok 🙂 Der er også flere af vennerne, der synes, de er ret fede. Jeg håber, at denne idé kan give jer lidt inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: