DIY

Ferie = haveprojekter

Vi har haft gang i det helt store haveprojekt her i vores påskeferie. Vi har været så heldig at vi alle 4 har kunnet holde ferie sammen. Det er virkelig skønt, når det kan lade sig gøre. Ellers havde det bare været mig og ungerne der holdt ferie, så havde vi nok ikke nåede det.

I efteråret fik vi et drivhus gratis af nogle bekendte, hvis vi selv kom og tog det ned. De var så søde at give en hånd med. Der er nu gået et lille halvt år og vi skulle nu samle det igen.

Min kære mand er simpelthen for sej. Han har gravet rødderne op fra to store træer der stod der, hvor drivhuset står. Jeg har desværre ikke noget billede af det KÆMPE hul, han fik lavet efter, han havde opgravet rødderne. Jeg fatter ikke, at han gider, men jeg tror, der er gået lidt sport i det for ham. Jeg havde skisme nok fået en maskine til at komme og grave dem op.

Min kære mand og hans kammerat startede for nogle uger siden med at klargøre til fundamentet. De blev ikke helt færdige, så det har min mand selv gjort over et par weekender, så vi kunne blive klar til påskeferien.

Jeg glæder mig til at dyrke tomater, agurker og efter mandens ønske chili, men det har han da også fortjent. Måske der også kunne blive plads til en lækker stol, hvor jeg kunne sidde og slappe af med mit hækletøj 😉

Jeg er glad for, at vi fik skrevet på de forskellige dele, hvor de hørte til. Og med en brugsanvisning på et standard drivhus, kan man komme langt.

Jeg havde dog ikke troet det ville tage os hele påskeferien, men det har drillet os lidt under vejs. Især glasdelen. Der er blevet brugt en del silikone, nye dimser til at holde glasset og lidt nyt glas skulle der også til. Det er endelig oppe og stå og SAMLET. Jubbiiii!!!!

Nu mangler jeg bare at ligge fliser. Det er jeg så småt gået i gang med. Jeg kunne godt lige have brugt en uges ferie mere. Det bliver så godt, når jeg bliver færdig. Jeg elsker gør-det-selv-projekter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: