DIY

Opbevaringsglas til børneværelset

Jeg har længe ville lave disse til min datters værelse til alle hendes små ting. Hun har efterhånden mange hårspænder og hårelastikker. Det ser bare lidt pænere ud i disse opbevaringsglas frem for en kuffert. Så er de også lidt sjovere.

Alt du skal bruge er

• Nogle rengjorte glas med låg

• limpistol

• Aflagte dyr

• Spraymaling

Jeg har lige slæbet låget og fødderne på dyrene med lidt sandpapir, inden jeg limer dyrene på låget.
Så har jeg givet det noget spraymaling i den ønskede farve. Jeg har gjort det over flere gange, så malingen ikke kom til at løbe.

Det behøver jo ikke være kun til hårspænder og hårelastikker. Alt efter glassenes størrelse kan du jo putte tuscher, blyanter, viskelæder, perler i. Du kan sågar bruge dem på dit eget kontor. Istedet for dyr kan du bruge andre genstande. Det kunne fx være små biler, klodser eller andre former for figurer.

Rigtig god fornøjelse 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: