DIY

Halloween mumier

Eftersårsferien er slut og den var skøn. Vi elsker at holde ferie herhjemme og det var også hårdt at komme i gang mandag morgen. Vi har hygget hos mosteren, haft legeaftaler, været på biblioteket, rendt rundt i vores nattøj hele dagen og sidst men ikke mindst er der også blevet plads til at være kreative. Det er mest yngste barnet og jeg der holder af de kreative stunder. Drengene er mere til computeren.

Halloween DIY

I anledningen af at det snart er Halloween fik vi lavet disse fin mumie lanterne i ferien. Jeg synes de er blevet ret fine og de er også nemme at lave. Alt du skal bruge er;

  • Rengjorte syltetøjsglas
  • Gasebind – jeg købte mit på apoteket
  • Lim – jeg har brugt en limlak som bliver transperent når den tørre op
  • En limpistol
  • Øjne – du kan evt også tegne dem på
  • Evt piberenser hvis du ønsker de skal have arme

Så er det elles bare at gå i gang. Godt med lim på glasset og så vikler du gasbindet omkring glasset. Jeg har kun gjort det én enkelt gang, men det kan gøres flere gange hvis du synes. Da min datter skulle putte sit på, klippede vi det i mindre stykker, så var det nemmere for hende at styre.

Derefter kan øjnene limes eller tegnes på, når limen er tør.

Rigtig god fornøjelse og (uuu)hyggelig Halloween

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: