I krea himlen

Det er ligesom at træde ind i paradiset. Sådan har det ihvert fald været for mig i dag. Der er sanse indtryk alle vegne. Om du er til at strikke, hækle, sy, bage kage, være kreativ med unger, pileflet, ja selv haveaffaldet kan bruges til noget kreativt, så er der noget for en hver smag. Jeg har idag været til kreative dage i Fredericia. Det er min anden gang og jeg elsker det. Det er så fedt at se, så meget kreativitet samlet på et sted. Hvor findes der bare mange kreative mennesker her i lille Danmark. Hvor er det bare skønt at de har lyst til at dele deres erfaringer og viden med alle os andre kreatosser. Jeg synes virkelig de er dygtige.

Det har virkelig været tiltrængt at komme afsted. Jeg var afsted med 4 andre skønne kvinder, som også elsker at være kreative. Jeg fandt nyt inspiration og fik lysten endnu mere tilbage til mere kreativitet. Jeg glæder mig til at gå i gang med min terapiform. Det er nemlig ren terapi for mig. Det giver mig den mig-tid, som jeg huske mig selv på at tage tid til. For det er nemlig her jeg får ladet op med god energi. Jeg trænger for tiden i den grad til at blive ladet op med god energi. Min gode energi er blevet væk forhåbentlig kun for en stund. Jeg vil så gerne finde den. Jeg håber min rejse mod god energi begynder nu.

Jeg glæder mig allerede til næste år, hvor vi helt sikkert skal afsted igen. Det kunne godt gå hen og blive vores tradition. Sikke en skøn tradition det kunne blive. Om et par år tænker jeg, at yngstebarnet ville elske at komme med. Hun har arvet sin mors kreative gener. Ja det har sønnemanden da egentlig også. Det kunne være han også skulle med? Jeg kan nemlig kun være enig med Søren Vester, som jeg var til foredrag med, at vi skal huske at videregive det kreative håndværk til næste generation. Det er gennem det, vi holder hjernen i gang. Han er faktisk en ret klog og sjov mand.

Hvis du ikke har planer for i morgen, så smut en tur til Frederica til kreative dage. Der er alt mellem himmel og jord indenfor den kreative verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: