DIY

Make over af hylder

December måned har været præget af sygdom fra min side, så jeg har på ingen måde haft energi til noget som helst, men jeg var gået i gang med et projekt, inden jeg blev syg. Det er nu endeligt færdiggjort.

Jeg har længe syntes, at sønnemanden manglede nogle hylder på hans værelse udover de skateboardhylder, som jeg lavede for noget tid siden. Jeg overvejede at købe nogle nye i fx IKEA. Så kom jeg i tanke om, at vi havde nogle hylder i træ til at stå, som vi aldrig rigtig har kunnet finde ud af at bruge i vores indretning.

Hvordan kunne jeg lige lave en make-over af de hylder, så vi ikke skulle bruge penge på nogle nye? En dag fik jeg en skør idé med de gamle hylder, som jeg bare måtte afprøve.

Vi havde nogle gamle Anders And blade som var gået fra hinanden. Der manglede en side her og der. Så jeg tænkte Anders And blade + tapetklister = ny hylder. Jeg købte nogle hyldeknægte i IKEA. Jeg er blevet ret godt tilfreds med resultatet. Selv sønnen var også ret glad for sine nye hylder. Her kan du se det færdige resultat.

Jeg blandede tapetklistret op og smurte det på hylden. Hvorefter jeg smurte det på Anders And siderne. Lod det tørre og så vente jeg hylden. Den anden side fik samme tur. Da det var helt tør, har givet det en omgang møbellak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: