DIY

Sjov gaveindpakning

I sidste uge blev mit ælste barn 11 år. Som mor tænker jeg hvert år, hvor blev tiden lige af??!!! Jeg synes lige, det var i går, jeg lå med ham i mine arme. Lille bitte og helt ny i denne store vide verden. Når mine børn fylder år, får de gaver, kage og morgensang på sengen, som de fleste andre børn.

Jeg elsker at gøre noget ud af indpakningen af gaverne. Jeg har søgt rigtig meget inspiration på Pinterest, Instagram og ud af fri fantasi, kommer de sjoveste og indbydende gaver til live. Jeg synes godt, der må gøres lidt særligt ud indpakningen. Hvis der er gjort noget særligt ud af indpakningen, så husker jeg den i hvert fald bedre selv. Det er også en vildt sjov aktivitet at lave sammen med sine unger. De har tit en endnu vildere fantasi end jeg selv har.

Dette indlæg er nok mit korteste indlæg, men egentlig havde jeg bare lyst til at give lidt inspiration til at gøre gaveindpakningen sjovere. Jeg vil ikke gøre så meget ud af at fortælle, hvordan jeg har gjort, men blot lade billederne tale for sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: