Venner for livet

Venner er en mærkelig størrelse. Nogen de kommer og går. Nogen møder man på højskolen, andre på uddannelse eller et helt tredje sted. Nogen glider ud af ens liv og andre bliver bekendte. Nogen lukker man ind og andre har man på afstand.

Så er der dem, som bare holder ved. Jeg har en god håndfuld veninder helt fra folkeskolen. Når jeg fortæller folk, at jeg skal være sammen med mine bedsteveninder fra folkeskolen, så bliver jeg tit mødt med. WOW helt fra folkeskolen!!

Når jeg tænker over det, så er det også lidt vildt, at vi har holdt ved hinanden så længe. Jeg tør slet ikke begynde at regne ud, hvor længe det er ( for så bliver jeg bare mindet om, hvor gammel jeg selv er ;-)) Vi har været igennem virkelig mange ting både sammen, men også i mindre grupper. Vi støtter hinanden i alle livets op og nedture. Vi kender hinandens forældre og søskende. Vores børn kommer til at vokse op med vores historie. Vi er nemlig en helt særlig historie. Jeg ville ikke være foruden dem og vores historie.

Selvom vi har været lidt væk fra hinanden, så har vi på en eller anden måde altid fundet hinanden igen uden at skulle forklare en hel masse. Vi er bare ligesom gledet ind i hinanden. Vi har på en eller anden måde skabt vores helt egen lille familie. Jeg betragter dem i hvert fald som en del af min familie. De har en meget stor plads i mit hjerte.

I weekenden var jeg sammen med disse helt særlig kvinder, som jeg holder så utrolig meget af. Jeg ville ønske, at vi så mere til hinanden end vi gør. Vi bor lidt væk fra hinanden og så har vi alle mand og børn på hver vores måde. Der er også et arbejde der skal passes for nogen.

Det magiske ved vores venskab er, at når vi så mødes, så er det, som om vi ikke har været væk fra hinanden mere end to dage. Der er aldrig stille, når vi er i rum sammen. Vi griner så maverne gør helt ondt. Vi tager de dybe alvorlige snakke. Hele verdens situationen bliver vent. Munden står ikke stille på os. Vi har altid noget på hjertet. Sådan har det altid været, i alle de år vi har kendt hinanden.

Jeg bliver altid fyldt op med god energi, når jeg er sammen med dem. Et af mine nytårfortsæt var også at tilbringe mere tid sammen med dem, som gør mig glad. For er der noget, jeg er, når vi går fra hinanden og siger på gensyn, så er det glad. Sådan oprigtigt glad.

Jeg er så taknemlig for at have dem i livet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: