Cremet og fyldig koldskål

Snart er sommeren over os. For mig er sommer lig med masser af koldskål med jordbær og kammerjunker. Inden for den sidste tid har jeg opdaget skyr med vanilje smag. Mums jeg er vild med det. En morgen skulle jeg lave koldskål. Ja, vi kan godt finde på at spise koldskål til morgenmad. Mens jeg stod og rodede i køleskabet efter de forskellige ingredienser, faldt mit øje på min vanilje skyr. Jeg tænkte gad vide om, det ikke ville smage skønt med lidt skyr i. Ganske rigtig. Jeg har afprøvet den flere gange for at finde den rigtige mængde skyr der skal i, så den passer til vores smag. Vi er alle ret vilde med den. 

Jeg vil selvfølgelig dele den med jer. Den er dejlig cremet og fyldig. Synes du det er for meget skyr, der skal i, kan du bare putte mindre i.

Ingredienser

  • 2 Æg
  • 3 spsk sukker
  • 400g  skyr vanilje (jeg har brugt Cheasy)
  • 1 liter kærnemælk
  • evt vanilje pasta

Æg og sukker piskes til en fyldig og skummende æggesnaps. Tilsæt skyren. Der piskes så æggeskummen og skyren kommer til at ligne en tynd lagkagecreme. Til sidst kommes kærnemælken i. Der piskes ved lav hastighed, så det hele det forenes og bliver til en lækker og fyldig masse. Voila så er der koldskål.

Kan serveres med kammerjunker og friske jordbær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: