En have i forvandling

I min sygdoms -og corona periode har jeg haft en masse tid i haven. Jeg har brugt tiden i haven som en form for terapi. Sidste år fik vi sat vores drivhus op, som var et vi fik ganske gratis, mod at vi selv tog det ned. Vi fik rigtig godt gang i det og har endnu engang mod på at få gang i det i år. 

Jeg har været i gang med at lægge fliser omkring drivhuset og skabe små rum i køkkenhaven. Jeg har genbrugt fliserne fra vores gamle terrasse. Jeg elsker ideen med at genbruge tingene og give dem en ny plads og nyt liv. 

Det har været en vild hyggelig og meget givende proces. Jeg har virkelig nydt at se, hvordan det hele har forandret sig. Jeg kan blive helt høj af at se den forvandling, jeg har givet vores køkkenhave. Det kan godt være, at fliserne ikke ligger helt vatter, men næsten. Jeg har fandme selv gjort det. Uden nogen form for maskine hjælp. Der er brugt ren rå rugbrødskræfter. Jeg føler mig sgu lidt som en power girl.

Det bliver et kort lille indlæg. Jeg lader billederne tale for sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: