Min mand er sejere end din mand

Kære dejlige skat!

Tillykke med bryllupsdagen. Lad der blive mange flere af dem. Dengang for 8 siden holdt du en meget fin tale. Jeg holdt ikke nogen, måske mest fordi jeg ikke turde, men du havde modet. Jeg kan huske at jeg synes det var mega sejt!

Dette blogindlæg er en hyldest til dig, som jeg elsker og sætter virkelig stor pris på hver eneste dag. Vi har været gift i 8 år, men vi har kendt hinanden det meste af vores liv. Vi begyndte vores kæresterier, da vi var nogle unge smukke mennesker, som havde hele livet foran os. Du var 20 år og jeg var 21 år. Så vi har holdt sammen i 17 år. Det er jo helt vildt ❤️

Et halvt år efter vores kæreste karrierer startede, flyttede vi sammen i vores første lejlighed. Siden har vi hængt sammen. Der har været op -og nedture, men hvor store nedturene har været, har vi fundet ud af det. Det er det sidste års tid et godt bevis på. Vi er vokset med alderen og opgaven. Især da vi blev forældre for første gang. Opturene dem lever vi altid højt på :-). Om det så er at lægge gulv i hele huset, blive forældre eller at vi skal have en lille smule tilbage i skat! Så lever vi højt på alle de små og store goder i livet.  

Nu har vi pludselig været gift i 8 år. Om jeg fatter ikke at det er 8 år siden, at vi på en varm augustdag sagde JA til hinanden, lige der i mine forældres smukke have. Vi havde den dejligste dag med det bedste og varmeste vejr, de skønneste mennesker og de dejligste omgivelser. ALT var perfekt. Jeg glæder mig til at mindes dagen med dig igen. 

Jeg føler mig som den heldigste kvinde at netop du valgte mig og jeg valgte dig. Jeg har virkelig været heldig. Jeg føler en dyb taknemlighed over at være så heldig. Du er virkelig en tålmodig mand og nogen gange tænker jeg også shit at du gider finde dig i alle mine skøre ideer. Mine pms perioder, hvor jeg bare må være fuldstændig umulig at være sammen med. Som en lille hidsig terrier der er pisse irriterende med dens gennemtrængende gøen. Du er min klippe, der med et kærligt puf minder mig om at bevare roen i svære og konfliktfyldte situationer. Du er min handy mand, som jeg vil sige at du med årene er vokset til at blive ret ferm til. Jeg er sikker på at din svigerfar sidder oppe i himlen og er stolt. Selvom vi af og til godt kunne mangle hans råd til at gribe en håndværksmæssig opgave an – og måske nogle af vores projekter ikke var trukket sådan i langdrag, men hvad vi nåede det og helt på egen hånd.

Jeg er virkelig ikke særlig god til at værdsætte dig nok i hverdagen, men jeg øver mig. TAK for dig! TAK for din støtte og opbakning! TAK fordi du gav mig vores to guldklumper! TAK for lån af din skulder til at græde ved/på, når livet er hårdt og uretfærdigt. Du betyder mere end du aner. Jeg elsker dig! Lad os aldrig vokse fra hinanden. Lad os blive gamle sammen.

Kys din Jane 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: