DIY

Kastanjelanterne

Du kan måske lige nå det på falde rebet at få leget lidt med de sidste kastanjer. Den anden eftermiddag gik vi en tur. Vi skulle på jagt efter kastanjer. Vi var heldige, der var lidt tilbage. Det er typisk mig, at der opstår en idé i sidste øjeblik, men her kommer den. Den er simpel og lige til og børnene kan være med til det.

Du skal bruge kastanjer, en syl, en rengjort syltetøjsglas, kraftig ståltråd, bidetang evt bånd, perler, glasmaling. Ja kun fantasien sætter grænser. Billederne taler vist for sig selv

Det er simpelt og lige til at gå til. Det kræver måske en lille smule forberedelse, hvis det er mindre børn, der skal være med til. Der skal du evt lige forbore huller i kastanjerne og sætter ståltråden fast på glasset. Sørg for ikke at lave buen for stor, så vælter den nemt pga kastanjernes vægt. Der kan evt sættes perler mellem kastanjerne. Glasset kan males eller der kan limes blade på. Frem med kreativiteten!

Har du kastanjer i overskud, kan I altid lave de traditionelle kastanjedyr. Jeg brugte resten til at dekorere disse store glas vaser, jeg har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: